SKARA TAEKWON-DO KLUBB

Bankgiro: 0197-1290

Swish: 1232252468

Organisationsnummer: 802470-3483

Följ oss gärna på Facebook!

Om klubben

Skara Taekwon-Do Klubb startades våren 2013. På några år har föreningen vuxit från att vara en liten förening med två träningspass i veckan till en medelstor förening med egen anpassad träningslokal med aktivitet varje vardagkväll.

Lokalen är över 250 kvm stor och utrustad med Taekwon-Do-matta, säckar och annan träningsutrustning. Hallen är nyrenoverad HT-2017.

instruktörer

Ove Johansson, 4 Dan

Huvudinstruktör i föreningen är Ove. Han har över 20 års erfarenhet av Taekwon-Do och har även representerat Sverige internationellt på tävlingar som EM och VM. Ove har genomfört barnledarutbildning samt Svenska ITF Förbundets instruktörsutbildningar.

Mathias Ljung, 1 Dan

Mathias är assisterande instruktör för barngrupperna.

Pontus Rydberg, 4 Kup

Pontus är assisterande instruktör för barngrupperna och leder cirkelfys-passen.

Maria Karlsson, 1 Kup

Maria är assisterande instruktör för barngrupperna och vuxengruppen. Maria har genomfört barnledarutbildning.