top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

STL 2 & Partille Challenge


Lördagen 3 mars gick STL 2 (Svenska Taekwon-Doligan) av stapeln, en tävling för juniorer och seniorer, Klubben ställde upp med två tävlande i mönster. Elin gick till final och knep ett silver och Susanne kom hem med en bronsmedalj!

Söndag 4 mars gick Partille Challenge av stapeln, en tävling för barn och ungdomar, (yngre miniorer upp till kadetter).

Alla mönstermatcher avgjordes i sk pyramid, alltså att bara vinnaren från en match går vidare tills det bara återstår en ensam vinnare.

Enya gjorde ett jättefint mönster men åkte tyvärr ut i första matchen.

Jonathan, som gjorde tävlingsdebut, vann en match (på walk over) och gjorde sen ett jättefint mönster men förlorade det.

Elin utförde sina mönster imponerande snyggt, och åkte till slut ut i semin mot tjejen som vann klassen. Ett brons till Elin alltså!

Även Elsa och Nora tävlingsdebuterade. De vann varsin match och möttes sen i finalen där Nora knep guldet och Elsa fick silver.

I kamp vann Enya sin grupp i poolen och gick till semi som hon vann och gick till final. Där tog hon till slut en silvermedalj!

Jonathan hade lite otur i lottningen och mötte en av finalisterna redan i första matchen. Jättebra kämpat av Jonathan som gick in och gjorde en fin match i sin första tävling! I Jonathans klass, som var en stor klass, var det ingen pool där alla möter alla utan pyramid, alltså utslagning direkt.

Elsa och Nora gick tre matcher i poolen där alla mötte alla, även de två gick alltså en match mot varandra. När alla var klara räknades poäng och Nora stod som vinnare och Elsa trea på pallen!

Mycket bra kämpat av alla! Fin klubbsammanhållning och alla hjälptes åt att heja på varandra!


bottom of page