top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

UPPSTART VT-19

Nu när vi landat efter jul- och nyårsledigheten är det dags att starta upp vårterminen i föreningen. För alla som är intresserade av att börja träna med oss har vi två nybörjargrupper under våren, en för barn och en för vuxna:

- I gruppen NYBÖRJARE BARN välkomnar vi alla barn mellan 8-11 år som vill träna Taekwon-Do. OBS! Anmälan krävs till info@skaratkd.se Denna grupp tränar måndagar kl. 17:15-18:00. Första träningen är måndag 14 januari.

- I gruppen NYBÖRJARE UNGDOM/VUXEN välkomnar vi alla ungdomar och vuxna från 12 år och uppåt som vill träna med oss! Denna grupp tränar onsdagar kl. 19:30 - 21:00. Första träningen är onsdag 16 januari och det är drop-in som gäller.

Naturligtvis hälsar vi också våra gamla medlemmar tillbaka efter julledigheten!

Barn fortsättning kommer även denna termin träna måndagar och onsdagar kl. 18:15 - 19:15 med start måndag 14 januari.

Ungdom/vuxen kommer träna måndagar och torsdagar kl. 19:30 -21:00. OBS! Det finns även ett inriktat pass på torsdagar kl. 18.15 - 19.15. Olika teman kommer bestämmas för dessa pass - håll utkik på anslagstavlorna i omklädningsrummen! Första träningen är torsdag 10 januari. Naturligtvis är man också välkommen till fyspass på tisdagar! Första fyspasset hålls tisdag 8 januari kl. 18.15 - 19.15.

VARMT VÄLKOMNA I VÅR!


bottom of page