top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

UPPSTART HT-19

Nu när vi landat efter sommarledigheten är det dags att starta upp höstterminen i föreningen. Information har idag gått ut via mail till samtliga medlemmar - har ni inte fått något mail? Kontakt oss på info@skaratkd.se. För alla som är intresserade av att börja träna med oss har vi följande möjligheter:

- I gruppen NYBÖRJARE BARN välkomnar vi alla barn mellan 8-11 år som vill träna Taekwon-Do. OBS! Anmälan krävs till info@skaratkd.se Denna grupp tränar måndagar och torsdagar kl. 17:30-18:30. Första träningen är måndag 16 september.

- I gruppen UNGDOM/VUXEN välkomnar vi alla ungdomar och vuxna från 12 år och uppåt som vill träna med oss! Denna grupp tränar måndagar och torsdagar kl. 19:45 - 21:00. Första träningen är måndag 26 augusti och det är drop-in som gäller.

Naturligtvis hälsar vi också våra gamla medlemmar tillbaka efter ledigheten!

Barn fortsättning kommer denna termin träna måndagar och torsdagar kl. 18:30 - 19:30 med start måndag 2 september. Naturligtvis är man också välkommen till fyspass på tisdagar! Första fyspasset hålls tisdag 3 september kl. 18.30 - 19.30.

VARMT VÄLKOMNA I HÖST!


bottom of page