top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

⚠️ UPPSTART AV ANPASSAD TRÄNING ⚠️

Under kommande vecka kommer vi starta upp träningen i föreningen igen, det kommer dock ske under anpassade former.

Generellt gäller följande för alla grupper: - Om ni känner er sjuka eller har förkylningssymptom, stanna hemma från träningen till dess ni varit friska i tre dygn. - Kom till träningen ombytta och klara - Endast de som ska träna vistas i lokalen - Vi kommer undvika moment där vi vidrör varandra och träna med avstånd - Vi kommer försöka hålla träningen utomhus i möjligaste mån, ha på er oömma kläder (ingen dobok) samt skor och fyll vattenflaskorna hemma. Vi samlas på baksidan.

Under vecka 16 kommer vi ha följande pass: Tisdag 14/4 [inomhus]: fyspass 18.30-19.30 Torsdag 16/4 [utomhus om vädret tillåter]: barngruppen 18.00-19.00, ungdom/vuxengruppen 19.00-20.00

Vi återkommer med mer information om fortsatta träningstider varje söndag.


bottom of page