top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

INSTÄLLDA GRADERINGAR

På grund av rådande pandemi har vi inte kunnat träna så mycket som vi velat under vårterminen. Styrelsen har idag tagit beslut om att vi därför kommer ställa in graderingarna denna termin och istället satsa fullt ut till hösten.

Under måndagen den 25/5 kommer vi anordna en uppsamlingsgradering för de som, av olika anledningar, missade sin gradering HT-2019. Berörda elever kommer bli kontaktade under veckan och ingen utöver de som graderar sig kommer vara tillåtna i lokalen under graderingen.

På grund av rådande situation kommer vi inte ha någon avslutning i föreningen, utan sista träningen kommer ske på måndag 18/5. RESTERANDE TERMIN v.21: träning mån, tis samt tors v.22: uppsamlingsgradering mån

Information angående höstterminen kommer publiceras på hemsida och sociala medier, samt som vanligt, mailas ut till alla medlemmar i slutet av sommaren.

Vi i styrelsen vill passa på att önska alla medlemmar och familjer en skön sommar och hoppas att vi kan ses till hösten med ny energi och utan restriktioner.


bottom of page