top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

đŸš©UPPSTART HT 2020đŸ„‹

Idag har vi skickat ut mail till samtliga medlemmar och intressenter inför kommande hösttermin.

Saknar du ditt mail? Titta först i skrÀpkorgen sÄ det inte gömmer sig dÀr, kontakta oss sedan pÄ info@skaratkd.se sÄ skickar vi ut det pÄ nytt.

BARNGRUPPEN, 8-11 Är Barngruppen startar sin trÀning mÄndag 14/9 kl. 18.00-19.00. De trÀnar som tidigare tvÄ gÄnger i veckan, mÄndagar och torsdagar kl. 18-19. Nybörjare Àr varmt vÀlkomna pÄ mÄndag 14/9!

UNGDOM/VUXENGRUPPEN, 12 Är och uppÄt Befintliga medlemmar startar pÄ tisdag 18/8 kl. 18.30-19.30 med fys utomhus. De trÀnar tisdagar och torsdagar 18.30 - 19.30 augusti ut. Den 3/9 flyttar vi in trÀningen och dÄ hÀlsar vi ocksÄ nybörjare till denna gruppen vÀlkomna!

SÄ, om ni Àr nyfikna pÄ att börja trÀna med oss, varmt vÀlkomna antingen mÄndag 14/9 eller torsdag 3/9 (beroende pÄ vilken grupp som Àr aktuell för dig eller ditt barn).

⚠PĂ„ grund av rĂ„dande pandemi har vi ocksĂ„ anpassat trĂ€ningen Ă€ven i höst. Reglerna som gĂ€ller Ă€r enligt följande:

- Ingen omklÀdning sker i lokalen. - Fyll era vattenflaskor hemma och stÀll dem inte nÀra nÄgon annans flaska i lokalen. - HÀnder ska spritas före man gÄr in i lokalen, samt hÀnder tvÀttas och spritas efter toalettbesök. Vi kommer gÄ igenom hur detta utförs vid första trÀningen för samtliga grupper. - Ni fÄr inte komma till trÀningen om ni har symptom. Vi förbehÄller oss rÀtten att avvisa elever som uppvisar symptom pÄ trÀningen. - Undvik att komma och trÀna om nÄgon annan i familjen Àr sjuk. - Endast de som trÀnar fÄr befinna sig i lokalen.

Varmt vÀlkomna till oss i höst!


bottom of page