top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

⚠️FÖRÄNDRAD TRÄNING! ⚠️

På grund av de nya lokala riktlinjerna som släpptes i torsdags 29/10 måste vi tyvärr stänga ner träningen för de av våra medlemmar som är födda 2004 och tidigare. Detta innebär att är man 16 år och uppåt är träningen inställd till och med 19/11.

Vi har idag skickat ut ett mail till samtliga medlemmar med denna information samt gruppindelningar för de elever som kan fortsätta träna. Har ni inte fått något mail? Kontakta oss på info@skaratkd.se.

Vi är jätteledsna över att situationen med Covid-19 nu skenar igen och vi ser en ökad smittspridning. Vi som förening vill ta vårt ansvar och försvåra smittspridningen i vårt samhälle. I korthet innebär detta att all träning stängs ner för de som är födda 2004 eller tidigare (alltså, alla födda till och med 2004). För de som är födda 2005 eller senare kan träning fortskrida men i mindre grupper och utan någon närkontakt. De nya riktlinjerna gäller till och med 19 november men kan förlängas. Vi övervakar situationen och håller er uppdaterade.

Vi hoppas att ni har förståelse för detta beslut och hör gärna av er till oss på info@skaratkd.se om ni har några frågor eller funderingar.

Om ni vill läsa de lokala riktlinjerna i sin helhet, kan ni trycka på denna länk:

https://www.folkhalsomyndigheten.se/contentassets/637a2276a5cf4928806fab923c089ee8/beslut-lokala-allmanna-rad-vastra-gotaland.pdf


bottom of page