top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

UPPSTART VT-20

Nu när vi landat efter julledigheten är det dags att starta upp vårterminen i föreningen. Information har idag gått ut via mail till samtliga medlemmar - har ni inte fått något mail? Kontakt oss på info@skaratkd.se. För alla som är intresserade av att börja träna med oss har vi följande möjligheter:

- I BARNGRUPPEN välkomnar vi alla barn mellan 8-11 år som vill träna Taekwon-Do. Denna grupp tränar måndagar och torsdagar kl. 18:00-19:00. Första träningen är måndag 20 januari.

- I gruppen UNGDOM/VUXEN välkomnar vi alla ungdomar och vuxna från 12 år och uppåt som vill träna med oss! Denna grupp tränar måndagar och torsdagar kl. 19:15 - 20:45. Första träningen är måndag 13 januari. Naturligtvis är man också välkommen till fyspass på tisdagar! Första fyspasset hålls tisdag 14 januari kl. 18.30 - 19.30.

VARMT VÄLKOMNA!


bottom of page