top of page
Följ oss
  • White Facebook Icon

🚩UPPSTART HT 2020🥋

Idag har vi skickat ut mail till samtliga medlemmar och intressenter inför kommande hösttermin.

Saknar du ditt mail? Titta först i skräpkorgen så det inte gömmer sig där, kontakta oss sedan på info@skaratkd.se så skickar vi ut det på nytt.

BARNGRUPPEN, 8-11 år Barngruppen startar sin träning måndag 14/9 kl. 18.00-19.00. De tränar som tidigare två gånger i veckan, måndagar och torsdagar kl. 18-19. Nybörjare är varmt välkomna på måndag 14/9!

UNGDOM/VUXENGRUPPEN, 12 år och uppåt Befintliga medlemmar startar på tisdag 18/8 kl. 18.30-19.30 med fys utomhus. De tränar tisdagar och torsdagar 18.30 - 19.30 augusti ut. Den 3/9 flyttar vi in träningen och då hälsar vi också nybörjare till denna gruppen välkomna!

Så, om ni är nyfikna på att börja träna med oss, varmt välkomna antingen måndag 14/9 eller torsdag 3/9 (beroende på vilken grupp som är aktuell för dig eller ditt barn).

⚠️På grund av rådande pandemi har vi också anpassat träningen även i höst. Reglerna som gäller är enligt följande:

- Ingen omklädning sker i lokalen. - Fyll era vattenflaskor hemma och ställ dem inte nära någon annans flaska i lokalen. - Händer ska spritas före man går in i lokalen, samt händer tvättas och spritas efter toalettbesök. Vi kommer gå igenom hur detta utförs vid första träningen för samtliga grupper. - Ni får inte komma till träningen om ni har symptom. Vi förbehåller oss rätten att avvisa elever som uppvisar symptom på träningen. - Undvik att komma och träna om någon annan i familjen är sjuk. - Endast de som tränar får befinna sig i lokalen.

Varmt välkomna till oss i höst!


bottom of page